navigatie overslaan

Kerst-Inn Broekland

  • 2 minuten leestijd

volop kerstsfeer en een tikkeltje nostalgie

Nog twee weken en dan is het zover: de allereerste Kerst Inn Broekland, volop kerstsfeer en een tikkeltje nostalgie!

Vanaf 15.45 is de inloop op het in kerstsfeer ingerichte Bouwhuisplein. De Broeklanders worden welkom geheten door de sfeervolle tonen van de Midwinterhoorngroep Haarle en wij serveren daar graag wat lekkers bij.

Om 16.10u start het eerste optreden. De artiesten treden ongeveer 25 minuten op. Per ronde kun je kiezen uit twee optredens. Je plant zelf je route langs de 3 locaties:

  • Bij de Huuskamer (ronde 2 & 3) kan je genieten van het muzikale duo Grashof & Stook. Zij spelen vooral verhalende liedjes van vroeger en nu, waarbij ze de muziek hebben teruggebracht tot enkel zang begeleid met gitaar of piano.
  • Bij de Hoppe (ronde 1 & 3) komen we echt in de kerststemming. Hier kan jong en oud luisteren naar het kerstverhaal, verteld door Hermien Toering, en een eigen kerstwens maken voor de wensenboom op het Bouwhuisplein!
  • In de kerk (ronde 1 & 2) treedt het Wijhese popkoor Fitis op o.l.v. Magdalena Maria Logtenberg Jarczyk en met begeleiding van pianist Marcel Logtenberg. Bijzonder is dat Fitis – speciaal voor deze gelegenheid – vergezeld wordt door een aantal leden van het voormalige Broeklandse koor Inspiration. Jan in ‘t Veld en Geert Janssen zullen daarnaast samen te horen zijn op trompet en kerkorgel.

Het is niet alleen genieten van de muziek, maar de H. Marcellinuskerk is ook dit jaar weer mooi in kerstsferen gebracht met een prachtige kerststal omringd door kerstbomen. Én heel bijzonder: er is een expositie van Anton Bouwhuis van oude kerstkaarten met afbeeldingen van de kerk.

Bekijk hier het tijdschema

Na de laatste optredens zien we jullie graag terug op het Bouwhuisplein voor glühwein, warme chocomelk en kerstmuziek!

Wij kijken er naar uit! Jullie ook? Tot kerstavond op en rondom het Bouwhuisplein!

Groeten van Berber, Liesbeth, Lous, Mireille, Sharon en Tamara