navigatie overslaan

Huuskamerproat

  • 3 minuten leestijd

De Huuskamer is open elke dinsdag van 10.00 -12.00 uur en elke donderdag van 9.30-12.00 uur huuskamerbroekland@gmail.com In de Huuskamer kun je betalen via een QR code.

Prikpost Deventer Ziekenhuis Elke woensdag van 08.00 – 09.00 uur kunt u een bloedafname plannen in de Huuskamer. Een afspraak kunt u op de gebruikelijke manier inplannen en de Huuskamer Broekland als locatie aangeven.

Verhoogd toilet Er komt een verhoogd toilet in de dames toiletruimte.

Repaircafé Oproep: We willen graag het repaircafé weer nieuw leven inblazen! Bijvoorbeeld 1x per maand/kwartaal de mogelijkheid bieden om je kapotte naaimachine, koffieapparaat, föhn, kleine dingen, etc. te laten repareren. In deze tijd van duurzaamheid en weg met verspilling, een goed initiatief denken wij. Onze vraag is: welke handige Harries (of Peter, of Johan of Jan, of Mina etc.) zouden hieraan mee willen werken? Bijvoorbeeld op dinsdagochtend tijdens de inloop-/koffie ochtend. Stuur een mail naar of kom eens op de koffie op dinsdagochtend. We zijn heel benieuwd naar jullie reacties!

Sinterklaas De Huuskamer wordt weer gezellig ingericht voor Sinterklaas.

Kerst Workshop Als u zin heeft in een avondje knutselen, doe dan gezellig met ons mee. Op donderdag 14 december om 19.30 uur gaan wij een zwarte ring van 40 cm opmaken. Zie foto met één van de voorbeelden hoe het er ongeveer uit komt te zien, maar dan met uw eigen decoratie. Graag wel je eigen kerstdecoratie meenemen, denk bv ook aan lampjes en een klosje bind draad. Voor de ring en het kerstgroen wordt gezorgd. Kosten: € 25,00 Opgeven: graag vóór 20 november a.s. bij Alie Brouwer, telefoon: 0643176220. Tot dan! De koffie staat klaar.

Bostonneren Elke tweede zaterdag van de maand van 13.00 – 16.30 uur. Eerstvolgende datum 11 november.

Boerenbridge Een keer per kwartaal op de eerste maandag van de maand. Datum: maandag 4 december.

Inloopavond Stichting Historie Broekland Elke tweede maandag van de maand om 20.00 uur. Eerstvolgende data: 13 november en 11 december.

Inloop dinsdagochtend De dinsdagochtend is dé ochtend om elkaar in het dorp te ontmoeten en bij te praten. Vele onderwerpen komen aan de orde en er ontstaan vaak mooie en creatieve ideeën. Dat wil je toch niet missen!! En voor diegenen die denken dat het een oubollig theekransje is, niets is minder waar! Kom een keertje binnenlopen en ervaar de prettige sfeer! Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar en is er tijd voor een goed gesprek.

Happen en snappen Op 7 november van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens een ontmoetingsmiddag kan met spelletjes en gezelligheid kennis worden gemaakt met de digitale wereld.

Tot ziens in de gezelligste "Huuskamer" van Broekland Bestuur en vrijwilligers