navigatie overslaan

Huuskamerproat

  • 2 minuten leestijd

De Huuskamer is open elke dinsdag van 10.00 -12.00 uur en elke donderdag van 9.30-12.00 uur huuskamerbroekland@gmail.com In de Huuskamer kun je betalen via een QR code.

Prikpost Deventer Ziekenhuis Elke woensdag van 08.00 – 09.00 uur kunt u een bloedafname plannen in de Huuskamer. Een afspraak kunt u op de gebruikelijke manier inplannen en de Huuskamer Broekland als locatie aangeven.

Inloop dinsdagochtend De dinsdagochtend is dé ochtend om elkaar in het dorp te ontmoeten en bij te praten. Kom een keertje binnenlopen en ervaar de prettige sfeer! Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar.

Repaircafé is van start gegaan! Op dinsdag 16 januari was het zover. Het repaircafé is geopend. Er was een goede opkomst en de reparaties werden deskundig opgelost. Op elke derde dinsdag van de maand, de eerstvolgende is op 20 februari, staan de deskundigen Peter, Johan en Geert weer voor je klaar! En onder het wachten kunt u genieten van een kopje koffie of thee.

Filmavond woensdag 21 februari Het is nog niet bekend welke film gedraaid wordt, blijft nog even een verrassing! Aanvang van de film is om 20.00 uur en de kosten zijn € 4,00. Vanaf 19.20 uur staat de koffie klaar.

Bostonneren Elke tweede zaterdag van de maand van 13.00 – 16.30 uur. Eerstvolgende data 10 februari en 9 maart.

Boerenbridge Een keer per kwartaal op de eerste maandag van de maand. Datum: 4 maart

Inloopavond Stichting Historie Broekland Elke tweede maandag van de maand om 20.00 uur. Eerstvolgende data:12 februari en 11 maart.

Tot slot We hopen jullie ook in het nieuwe jaar graag te ontmoeten in onze mooie Huuskamer! Bestuur en vrijwilligers