navigatie overslaan

Het regende lintjes, ook in Broekland!

  • 2 minuten leestijd

Vrijdag ontvingen Jos ten Have, Anneke Nijenkamp-Grolleman en Ben Bouwhuis een Koninklijke onderscheiding tijdens de jaarlijkse Lintjesregen! Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor hun inzet voor de samenleving.

Jos

Jos is bestuurslid en vrijwilliger bij de Kôle Kermse en het Broeklanderfeest. Hij is betrokken bij het samenstellen van het programma en verleent tijdens de evenementen hand- en spandiensten. Ook is hij vrijwilliger bij het Plaatselijk Belang Broekland. Hier is Jos lid van een aantal commissies en ondersteunt hij bij allerlei activiteiten. Daarnaast is hij organisator en initiator van de jaarlijkse Boscross Broekelo en chauffeur bij Buurtbusvereniging Wijhe-Raalte.

Anneke

Anneke was jarenlang secretaris en vrijwilliger bij de Sportvereniging Broekland, afd. handbal. Hier was ze scheidsrechter en coach/trainer van meerdere teams. Ook heeft ze zich ingezet voor de totstandkoming van een eigen sporthal, waar ze vervolgens gastvrouw was. Tegenwoordig is Anneke nog steeds vrijwilliger bij de Sportvereniging Broekland en is ze vrijwilliger voor het Broeklanderfeest en de Kôle Kermse.

Ben

Bis vrijwillig beheerder bij Omnisportvereniging Stichting ’t Horsthuis in Broekland. Ben is het aanspreekpunt voor iedereen die van het complex gebruik maakt of wil maken. Ook verzorgt hij onder andere de inkoop, de aansturing van vrijwilligers en is hij het aanspreekpunt voor leveranciers en dienstverleners. Hij is medeorganisator van evenementen, is sleutelbeheerder, draait bardiensten en regelt de financiën.

Van harte gefeliciteerd Jos, Anneke en Ben! Dik verdiend!