navigatie overslaan

Huuskamerproat

  • 2 minuten leestijd

Huuskamerproat De Huuskamer is open elke dinsdag van 10.00 -12.00 uur en elke donderdag van 9.30-12.00 uur huuskamerbroekland@gmail.com In de Huuskamer kun je betalen via een QR code.

Prikpost Deventer Ziekenhuis Elke woensdag van 08.00 – 09.00 uur kunt u een bloedafname plannen in de Huuskamer. Een afspraak kunt u op de gebruikelijke manier inplannen en de Huuskamer Broekland als locatie aangeven.

Inloop dinsdagochtend De dinsdagochtend is dé ochtend om elkaar in het dorp te ontmoeten en bij te praten. Kom een keertje binnenlopen en ervaar de prettige sfeer! Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar.

Puzzels ruilen (op zomerreces) Tot op heden konden op de tweede dinsdag van de maand, puzzels worden geruild van 10.00 – 12.00 uur. Gedurende de zomerperiode hebben we vakantie, om in het najaar weer op te starten.

Repaircafé Op elke derde dinsdag van de maand, de eerstvolgende is op 16 juli, staan de deskundigen Peter, Johan en Geert weer voor je klaar! En onder het wachten kunt u genieten van een kopje koffie of thee.

Bostonneren Tijdens de zomermaanden is er geen bostonneren.

Inloopavond Stichting Historie Broekland Elke tweede maandag van de maand om 20.00 uur. Eerstvolgende datum:12 augustus.

Tot slot We hopen jullie graag te ontmoeten in onze mooie Huuskamer. Bestuur en vrijwilligers.