navigatie overslaan
Let it snow, let it snow, let it snow

Kerst-Inn Broekland

Gezellig samenzijn op en rondom ons Bouwhuisplein

+ 1 foto's

In de donkere dagen voor kerst kijken alle Broeklanders, jong én oud, vast uit naar wat warmte, gezelligheid en een fijn samenzijn. Daarom organiseert de werkgroep Huuskamer Cultureel “Kerst Inn Broekland” volop kerstsfeer en een tikkeltje nostalgie!

Vanaf 15.45 is de inloop op het in kerstsfeer ingerichte Bouwhuisplein. Vervolgens plan je zelf je route langs 3 locaties:

  • Bij de Huuskamer kan je genieten van het muzikale duo Grashof & Stook. Zij spelen vooral verhalende liedjes van vroeger en nu, waarbij ze de muziek hebben teruggebracht tot enkel zang begeleidt met gitaar of piano.
  • Bij de Hoppe komen we echt in de kerststemming. Hier kan jong en oud luisteren naar het kerstverhaal, verteld door Hermien Toering.
  • In de kerk treedt het Wijhese popkoor Fitis op o.l.v. Magdalena Maria Logtenberg Jarczyk en met begeleiding van pianist Marcel Logtenberg.Bijzonder is dat Fitis – speciaal voor deze gelegenheid – vergezeld worden door een aantal leden van het voormalige Broeklandse koor Inspiration. Jan in ‘t Veld en Geert Janssen zullen daarnaast samen te horen zijn op trompet en kerkorgel.

Om 16.10u start het eerste optreden. De artiesten treden ongeveer 25 minuten op. Per ronde kun je kiezen uit twee optredens.

Bekijk hier het tijdschema

We verspreiden in december ook een flyer.

Na de laatste optredens zien we jullie graag terug op het Bouwhuisplein voor glühwein en warme chocomelk! Wij krijgen er nu al zin in! Jullie ook? Tot kerstavond op en rondom het Bouwhuisplein!

Groeten van Berber, Liesbeth, Lous, Mireille, Sharon en Tamara

Wanneer

-