Oproep: 60+ kaart- en spelletjesliefhebbers

  • 2 minuten leestijd

De Huuskamer is ism Zorggroep Raalte op zoek naar nieuwe deelnemers voor de donderdagochtend

Vijf jaar geleden zijn we, samen met de zorggroep Raalte, begonnen om op de donderdagmorgen "De Huuskamer" open te stellen voor een gezellige morgen met spelletjes en dergelijke voor 60+ers. In de praktijk bleek dat men het liefst ging kaarten en/of rummycubben. In die 5 jaar zijn er deelnemers bij gekomen maar meer af gegaan door ziekte en verhuizing. De groep wordt nu echter erg klein en zijn we op zoek naar nieuwe deelnemers. Iedere 60+er is van harte welkom! Loop vrijblijvend een keer binnen op donderdagochtend om te zien of het iets voor je is.

We weten dat er vele kaartclubjes zijn in Broekland. Dus liefhebbers van kaarten genoeg. We willen deze clubjes vragen om 1x per week/2 weken of per maand de eigen huiskamer te ruilen voor de donderdagmorgen in "De Huuskamer". Overleg het eens met elkaar. De koffie is er gratis, je hoeft het zelfs niet in te doen, dus nog meer tijd om te kaarten!

We komen op donderdag om 9.30 uur bij elkaar en drinken gezellig samen koffie en praten over dingen die ons zoal bezig houden. Van 10.00 tot 12.00 uur wordt er gekaart/gerummycubt of een ander spel gedaan wat men leuk vindt.

We zouden het heel jammer vinden als een voorziening als dit verdwijnt. Want wat je opgeeft, heb je zo weer niet terug. Dus een oproep aan alle meer dan 200 gepensioneerden in Broekland: laten we er op donderdagmorgen samen een gezellige morgen van maken! Vragen, bel 06 - 52186355.