Huuskamerproat (update februari 2022)

  • 2 minuten leestijd

Weer genieten van verschillende activiteiten

We mogen weer voorzichtig open. Zowel de dinsdagmorgen als verschillende activiteiten zullen weer opgepakt worden.

De donderdagmorgengroep draait al geruime tijd op verzoek van de gemeente (zorggroep Raalte) door. Dit om te voorkomen dat kwetsbare groepen in isolement geraken. Als de 1½ meter regel wordt opgeheven hebben we weer plaats voor nieuwe deelnemers. Het is steeds een gezellige boel. Wel gelden de volgende maatregelen:

  • Mondkapje op bij binnenkomst en als je in beweging bent. Zit je dan mag deze weer af.
  • Je handen ontsmetten bij de deur en
  • 1,5 meter afstand houden. De vrijwilligers zorgen voor het reinigen van de toiletten, deurknoppen e.d.

Het is nog niet zeker of we ‘s avonds activiteiten mogen houden. Indien dit wel weer mag gaan we op maandag 7 maart om 19.30 uur kaarten (boerenbridge). Heb je dit nog nooit gespeeld, geen nood. Het is gemakkelijk te leren. Dus schroom niet en meld je aan. Opgave bij Alie Brouwer 0643176220 of Trees Hoogenkamp 0570-531694.

Op de 1e donderdagmiddag in de maand, te beginnen op 3 maart van 13.30 – 16.30 uur gaan we handwerken (breien, haken, naaien). Dit doen we 1x per kwartaal. Wie niets voor zichzelf heeft om te maken kan meedoen om bijv. dekentjes voor de Filippijnen te breien/haken. Heb je nog garens in de kast liggen. Wij willen ze graag hebben. Stuur dan een mailtje naar huuskamerbroekland@gmail.com of breng ze tijdens de openingstijden van de “Huuskamer”.

Op de 3e donderdagmiddag in de maand (1x per kwartaal), te beginnen op 17 maart van 13.30 – 16.30 uur wordt er een workshop georganiseerd. Wat we doen lees je in de bib van maart.

Zoals in de vorige bib gemeld hebben we de zwerfbibliotheek opgeschoond. De “oude” boeken staan in een doos in de hal en mogen gratis meegenomen worden. Hiervan is al gretig gebruik gemaakt. Er komen steeds weer andere boeken bij. We gaan door tot de voorraad op is en de zwerfbibliotheek weer up-to-date is.

Tot ziens in de gezelligste "Huuskamer" van Broekland