navigatie overslaan

Huuskamerproat

  • 2 minuten leestijd

(update september 2022)

De "Huuskamer" is open elke dinsdag van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 9.30-12.00 uur.

De vakantie is voor de meesten van ons weer voorbij. De donderdagmorgen groep heeft gewoon doorgedraaid. Hoewel het erg warm was, waren de meeste deelnemers altijd trouw aanwezig. Ook tijdens de uitmarkt was het een gezellige boel. Van het terras werd gretig gebruik gemaakt. Dank aan alle vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt!

Handwerken Donderdag 1 september gaan we weer samen handwerken. Aanvang 13.30 uur. Neem je eigen handwerkje mee. Heb je dat niet, kom gerust. We hebben wol en naalden genoeg om te helpen dekentjes te breien/haken voor de Filippijnen.

Boerenbridge Op maandag 5 september gaan we weer samen kaarten (boerenbridge). Ken je het nog niet, geen nood. Het is makkelijk te leren. Dus schroom niet en kom gezellig meedoen. Aanvang 19.30 uur. Kosten voor koffie e.d. € 3,00.

Bostonneren Dit kan weer op zaterdag 9 september om 13.00 uur. Ook hier is het altijd een gezellige boel. Hoewel bostonneren een kaartspel is waarbij je goed op moet letten, zijn er zeker ook momenten om gezellig te kletsen onder het genot van een drankje.

Filmavond De volgende filmavond is op woensdag 14 september en niet zoals in de vorige bib vermeld stond op 7 september. Aanvang 20.00 uur. Kosten € 4,00 (voor koffie e.d.). Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Welke film het wordt, is nog niet bekend. Weet je een mooie film, geef dit dan even door. Dan kunnen we zien of we deze kunnen draaien.

Tot ziens in de gezelligste "Huuskamer" van Broekland! Bestuur en vrijwilligers