Update Wonen april 2022 - Uitgifte kavels fase 4 ’t Broeck via CPO

  • 1 minuten leestijd

Na onze vorige oproepen in de BIB hebben verschillende geïnteresseerden in een nieuwbouwkavel zich gemeld voor een informatieavond met de gemeente. De gemeente presenteerde aan hen op hoofdlijnen hoe de uitgifte van kavels voor een CPO-groep werkt. De vraag blijft of deze methode voor Broeklanders een kansrijke manier is ten opzichte van reguliere, individuele uitgifte op basis van loting. Daarvoor is nog meer duidelijkheid nodig over de mogelijkheden en eisen waar je als CPO-groep rekening mee moet houden.

Op 21 april aanstaande zal de gemeente daarom tijdens een vervolgbijeenkomst meer details presenteren. Als Plaatselijk Belang hopen we dan ook te peilen of er behoefte is onder de geïnteresseerden om dit CPO proces verder door te zetten.

In deze verkenningsfase is het daarom belangrijk om van alle geïnteresseerden in een nieuwbouwkavel de diverse wensen en behoeftes te kennen.

Ben jij nog niet betrokken bij dit initiatief maar wel serieus geïnteresseerd in een nieuwbouwkavel? Of kom jij ook graag weer voor het vervolg? Meld je dan nu aan.

Vervolgbijeenkomst ‘Uitgifte kavels fase 4 ’t Broeck via CPO’
Donderdag 21 april 2022 om 20:00 uur in de Hoppe
Aanmelden per e-mail via: pbbroekland@gmail.com